TAITEILIJAHAKU LAHTI PRIDE 2020

Lahti Pride on kaikille avoin ihmisoikeustapahtuma, jonka Lahden Seta ry järjestää vuosittain. Tapahtuman taustalla on pyrkimys edistää tasa-arvoa sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa, tehdä näkyväksi seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuutta ja antaa mahdollisuuksia kohtaamiselle sekä nähdyksi tulemiselle erilaisten sateenkaarevien tapahtumien puitteissa. Juhlan ja erilaisten tapahtumien lisäksi Lahti Pride tuo esiin poliittisia näkökulmia ja herättämään keskustelua. Vuoden 2020 Lahti Priden teemana on Rakkautta kaiken ikää eli tapahtuman ohjelmistossa huomioidaan eri ikäiset ihmiset ja sukupolvien väliset keskustelut.

Lahti Pride 2020 hakee Taiteilijoita tapahtumaviikolle 18-24.5.2020 Ravintola Tirraan, Loviisankatu 8/Lahti. Lahti Pride järjestetään tänäkin vuonna täysin vapaaehtoisvoimin ja toivommekin, että myös teidän on mahdollista osallistua tapahtumaan vapaaehtoistyönä. Tirraan ripustetaan taidenäyttely, johon tuodaan esille n. 20 kpl kehystettyä taideteosta; piirustuksia, maalauksia tai valokuvia. Etsimme sateenkaarevaa taidetta ja sateenkaarevia taiteilijoilta, joille seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus ovat sydämen asioita. Jokaisella taiteilijalla on mahdollisuus saada esille 1-2 teosta riippuen teoksen koosta. Teosten toteutustapa on vapaa. Näyttelyyn voi hakea valmiilla teoksilla tai teossuunnitelmalla.Päätöksissä painoarvo on teoksella ja teoskuvauksella. Päätöksen tekee Lahti Pride ydintiimi Lahden Seta Ry:n hallituksen valtuuttamana. Näyttelyyn voi hakea kuka tahansa.

Taiteilija-hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen pride@lahtipride.fi Otsikoi hakemus seuraavasti: ”TAITEILIJAHAKU/PRIDE2020”. Laitathan jokaiseen tiedostonimeen oman nimesi. Sähköpostissa tulee käydä ilmi seuraavat asiat:

1. Taiteilijan nimi, tämän yhteystiedot ja mistä päin olette

2. Teoskuvaus: Kertokaa vapaamuotoisesti mitä taiteenne esittää

3. Teostiedot: teosten koko (korkeus/leveys/syvyys)

4. Mitä Lahti Pride merkitsee Teille?

5. Näkyvätkö Lahti Priden arvot ja Sateenkaari-teemat Teidän taiteessanne? Jos näkyvät niin miten?

6. Linkitättehän mukaan mahdolliset kotisivut ja sosiaalisen median tilit tapahtuman markkinointia varten

Haku päättyy 29.2.2020