Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Suojelija

Tapahtuman suojelijana toimii kansanedustaja Jaana Pelkonen (kok.). Lahtelaislähtöinen kansanedustaja Pelkonen tunnetaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolestapuhujana sekä tasa-arvoisen avioliittolain aktiivisena kannattajana. Hänen tervehdyksensä kuullaan lauantaina Pride-kulkueen jälkeen välittömästi alkavassa päiväjuhlassa.  

Kulkue

Pride-tapahtumien näkyvin osa on sateenkaarilipuin koristeltu kulkue. Tästä ei poiketa myöskään Lahti Pridella. Kulkueeseen ovat tervetulleita niin järjestöt, yritykset ja muut organisaatiot kuin yksityishenkilötkin.

Kulkue starttaa lauantaina 1.2.2014 klo 13 Lahden kaupunginkirjaston takana sijaitsevalta hiekkaparkkipaikalta (Laaksokatu 4, Lahti).

Yksityishenkilöt voivat liittyä kulkueeseen ilman erillistä ilmoittautumista, mutta isompien ryhmien, yhdistysten ja muiden organisaatioiden toivomme ilmoittautuvan osoitteeseen info@lahtipride.fi.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä arvioitu ryhmän koko sekä yhteyshenkilön yhteystiedot. Yhteyshenkilöt saavat tarkemman infon kulkueen järjestäytymisestä noin viikkoa ennen tapahtumaa.