Tule mukaan tekemään Pridea

Lahti Pride -tapahtuma tehdään täysin vapaaehtoisvoimin. Tarvitsemme sinua! Vapaaehtoisten työtehtävät voivat liittyä mm. tapahtuman sisällön ideointiin, liikenteenohjaukseen kulkueen aikana, roudaukseen, info-pisteen pitämiseen, lipunmyyntiin, siivoukseen, varainhankintaan, tapahtumien järjestelyistä huolehtimiseen jne.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella! Viestiosuuteen voit kirjoittaa missä tapahtumassa/tehtävässä haluaisit toimia vapaaehtoisena tai jos sinulla on tarjota jotain tiettyä osaamista. Lähettämällä tämän hyväksyt henkilötietojen säilytyksen Lahti Priden kommunikaatiota varten.

 

HALUATKO MUKAAN LAHTI PRIDE 2020 -YDINTYÖRYHMÄÄN?

Ensimmäistä Lahti Pridea vietettiin 2014 ja yhtä välivuotta lukuun ottamatta, tapahtuma on tuonut vuosittain Lahteen kulkueen, tori- tai puistojuhlan, koulutuksia, bileitä, taide-ja kulttuuritapahtumia ja erilaisia vertaistapaamisia.

Nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan Lahti Pride 2020 -työryhmään ja päästä vaikuttamaan tulevan tapahtuman sisältöihin. Ydintyöryhmään on tavoitteena saada 5 jäsentä. Työryhmässä pääset suunnittelemaan, tekemään ja toteuttamaan. Työryhmä aloittaa työskentelyn marraskuussa 2019.

Työtehtävät voivat liittyä mm. viestintään, tapahtumatuotantoon, yhteistyöhön eri tahojen kanssa, varainhankintaan tai vaikkapa bileiden järjestämiseen. Aikaisempaa kokemusta Pride -tapahtuman järjestämisestä ei välttämättä tarvitse olla.

Jos innostuit vapaaehtoistyöstä Lahti Pride -tapahtuman parissa niin kirjoita itsestäsi pieni esittely, kerro mistä osa-alueesta tapahtuman järjestämisessä olet kiinnostunut ja lähetä viestisi meille sähköpostilla osoitteeseen info@lahdenseta.fi tai täytä oheinen lomake.

Haluan vapaaehtoiseksi