ESIINTYJÄHAKU LAHTI PRIDE 2020

Lahti Pride on kaikille avoin ihmisoikeustapahtuma, jonka Lahden Seta ry järjestää vuosittain. Tapahtuman taustalla on pyrkimys edistää tasa-arvoa sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa, tehdä näkyväksi seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuutta ja antaa mahdollisuuksia kohtaamiselle sekä nähdyksi tulemiselle erilaisten sateenkaarevien tapahtumien puitteissa. Juhlan ja erilaisten tapahtumien lisäksi Lahti Pride tuo esiin poliittisia näkökulmia ja pyrkii herättämään keskustelua.

Vuoden 2020 Lahti Priden teemana on Rakkautta kaiken ikää eli tapahtuman ohjelmistossa huomioidaan eri ikäiset ihmiset ja sukupolvien väliset keskustelut. Lahti Pride 2020 hakee esiintyjiä tapahtuman kulkuepäivän la 23.5. iltabileisiin. Bileet järjestetään Torvessa & Tirrassa, Loviisankatu 8/Lahti, klo 21 alkaen. Olisiko Teillä sopivaa ohjelmaa iltabileisiin Torveen? Etsimme kolmea erilaista musiikkiesitystä, jotka edustavat sateenkaarevaa taidetta ja sateenkaarevia taiteilijoilta, joille seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus ovat sydämen asioita. Lahti Pride järjestetään tänäkin vuonna täysin vapaaehtoisvoimin ja toivommekin, että myös teidän on mahdollista osallistua tapahtumaan vapaaehtoistyönä. Esiintyjä-hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen pride@lahtipride.fi

Otsikoi hakemus seuraavasti: ”ESIINTYJÄHAKU/PRIDE2020”. 

Sähköpostissa tulee käydä ilmi seuraavat asiat:

1. Kuka on kokoonpanon yhteyshenkilö, tämän yhteystiedot ja mistä päin olette.

2. Kerro vapaamuotoisesti esityksestä ja kokoonpanosta.

3. Mitä Lahti Pride merkitsee Teille?

4. Näkyvätkö Lahti Priden arvot Teidän taiteessanne/ohjelmassanne? Miten?

5. Tekniset vaatimuksenne?

6. Linkitä mukaan musiikkia, videoita, kotisivuja ja sosiaalisen media tilejä esiintyjien ja tapahtuman markkinointia varten.

Haku päättyy 29.2.2020