Tule mukaan tekemään Pridea

Lahti Pride -tapahtuma tehdään täysin vapaaehtoisvoimin. Tarvitsemme sinua! Vapaaehtoisten työtehtävät voivat liittyä mm. tapahtuman sisällön ideointiin, liikenteenohjaukseen kulkueen aikana, roudaukseen, info-pisteen pitämiseen, lipunmyyntiin, siivoukseen, varainhankintaan, tapahtumien järjestelyistä huolehtimiseen jne.


Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

Viestiosuuteen voit kirjoittaa missä tapahtumassa/tehtävässä haluaisit toimia vapaaehtoisena tai jos sinulla on tarjota jotain tiettyä osaamista. Lähettämällä tämän hyväksyt henkilötietojen säilytyksen Lahti Priden kommunikaatiota varten.

LAHTI PRIDE HAKEE MYYNTIKOORDINAATTORIA!

Ensimmäistä Lahti Pride tapahtumaa vietettiin 2014 ja yhtä välivuotta lukuun ottamatta, tapahtuma on tuonut vuosittain Lahteen kulkueen, tori- tai puistojuhlan, koulutuksia, bileitä, taide-ja kulttuuritapahtumia ja erilaisia vertaistapaamisia. Lahti Pride tapahtumaa järjestää Lahden Seta Ry.

Lahti Pride tapahtuma hakee myyntikoordinaattoria tuottajan työpariksi ja osaksi Lahti Pride tapahtuman ydintiimiä. Myyntikoordinaattorin työ on itsenäistä, mutta yhteistyö muun tiimin kanssa tiivistä, joten mainiot tiimityötaidot ovat erityisen tärkeät.

Lahti Pride tapahtuma rahoitetaan avustusten lisäksi yrityskumppanien tuella, koska suurin osa tapahtumasta on osallistujille maksutonta. Myyntikoordinaattorin työhön kuuluu uusien kumppaneiden hankintaa, vaikka joitakin olemassa olevia yhteistyökumppaneita jo löytyy. Työssä tutustut alueen yrityksiin, kaupunkiorganisaatioon ja luot laajan yhteistyöverkoston siinä samalla. Tuottaja auttaa muotoilemaan jokaiselle kumppanille sopivan yhteistyöpaketin tai muun tavan olla mukana Lahti Pride -tapahtumassa.

Tehtäviin kuuluu:
– Olemassa olevien suhteiden ylläpito ja uusien kumppanien kartoitus paikallisista yrityksistä
– Yritysten kontaktointi sähköpostitse ja puhelimitse
– Yhteistyöpakettien koostaminen tuottajan kanssa ja pakettien myynti
– Säännöllinen raportointi tuottajalle ja Lahden Seta ry:n hallitukselle
– Pääset halutessasi myös kehittämään myyntikoordinaattorin työnkuvaa, koska tehtävä on uusi.

Sinä olet:
– Oma-aloitteinen ja itsenäinen
– Yhteistyökykyinen ja viestintätaitoinen
– Idearikas diginatiivi (et pelkää teknologiaa tai somea)
– Ulospäinsuuntautunut, vastuuntuntoinen ja luotettava
– Myynti- ja markkinointihenkinen

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita.
Kaikki työkokemus sekä kaupan alan opinnot katsotaan eduksi.

Myyntikoordinaattori ei ole työsuhteessa Lahden Seta ry:hyn, vaan laskuttaa työnsä toimeksiantona esim. UKKO-palvelun kautta. Toimeksiannon palkkio muodostuu provisiosta, joka on 10% hankituista tuloista. Myyntikoordinaattori saa toimeksiannon ajaksi käyttöönsä puhelimen ja puhelinliittymän Lahden Seta ry:ltä, sekä vapaan pääsyn Lahden Seta ry:n tapahtumiin.

Työtä tehdään kotikonttorista eikä yhdistyksellä ole omaa toimitilaa. Työ on pääosin tehtävissä etänä, mutta voi vaatia myös käyntejä yhteistyökumppaneiden luona yms. Sopii hyvin opiskelijalle tai muutoin osa-aikatyötä etsivälle.

Kiinnostuitko? Laita meille videohakemus osoitteeseen puheenjohtaja@lahdenseta.fi. Liitäthän mukaan CV:si. Hakuaika päättyy 21.1.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Lahden Seta ry:n puheenjohtaja Aako Norojärvi, puheenjohtaja@lahdenseta.fi.

Haluan vapaaehtoiseksi